Anna-Sofia Sysser 4.4.2011 Uusi assistentti tupsahti teokseen ja keskelle lasertaistelua!

Anna-Sofia

Hei, Turku ja kaikki Arjen kanssalöytöretkeilijät! Olen Anna-Sofia Sysser, Turku365:n taiteellisen työryhmän assistentti seuraavat kaksi kuukautta työharjoitteluni ajan. Kalenterini on nyt synkronoitu Turku365-aikaan ja tiedossa on lähiviikkoina ainakin teosavustusta, viikkotehtävien toteuttamista, bloggausta, valokuvausta ja – intoutumista! Työskentely tässä teoskokonaisuudessa on selkeästi sellaista, jossa pääsee käyttämään sekä käsiään, jalkojaan, päätään että sydäntään.

Ensimmäinen työviikko vierähti hujauksessa kaiken uuden ja kiehtovan parissa. Teoksen uskomaton laajuus kiehtoo ja samalla pyörittää pään, mutta onneksi erilaiset post-it -laput, muistiot ja mahtava työtiimi auttavat sukeltamaan sisään ja pysymään pinnallakin!

Ensimmäisellä viikollani työyhteisössämme vietettiin sattumalta kuukausittaista työhyvinvointipäivää, eli kohotettiin “tyhyä”. Tällä kertaa vetovuorossa oli teoksen taiteellinen johtaja Meiju Niskala, joka johdatti joukkonsa Megazoneen, lasertaistelun välkkyvään, piippaavaan ja uv-valossa hohtavaan maailmaan. Vauhtia koitokseen haettiin jo toimiston puolelta, yhteisen sattumarunon kirjoittamisen muodossa. Ja sitten peliradan sokkeloihin muita sotureita väijymään ja tukiasemia tuhoamaan! Peliliivien sujahtaessa jännityksestä kikattelevan työtiimimme päälle, vaihtuivat myös oikeat nimemme uusiin, mahtipontisiin lasertaistelunimiin. Thunderstorm, Lazerlord, Barracuda ja muut voimaa uhkuvat soturit sujahtivat kisaamaan osumista, taktiikoista ja laserkaupungin parhaista väijymispaikoista. Pelin jälkeen sininen, punainen ja keltainen tiimi vertailivat saavutuksiaan pistekorttien tarkoista osumatilastoista ja tuloslaskurin armottomalta ruudulta.

Punainen tiimi

Keltainen tiimi

Sininen tiimi

Lazerlord-Meiju ja Thunderstorm-Benny

Poseeraus laserrobotin kanssa

"Oho, osuin 26 kertaa, kuolin 29 kertaa!"

Turku365-tiimien lopulliset tulokset. Keltaiset voittivat.

Jälkipuinti suoritettiin taas toimistolla, jossa parhaat strategiat jaettiin ja mustelmia vertailtiin antaumuksella. Toimistolla heitettiin myös hyvästit viestinnän assistentille Johannalle ja juhlistettiin hänen viimeistä työpäiväänsä teoksen parissa.

Johanna saa Meijulta mitalin

Kaiken kaikkiaan upea aloitus seuraaville kahdelle kuukaudelleni teoksessa, odotan innolla mitä ne tulevatkaan pitämään sisällään!

Ensimmäisen ikioman toimistotyöpöytänsä äärestä ensimmäisen ikioman postauksensa tekee Anna-Sofia Sysser, lasertaistelijanimeltään Voodoo.

Kommentit
  1. Mirva Tähti 4.4.2011 klo:22:23

    SuperSysser!!

  2. Emmi Kantonen 5.4.2011 klo:11:46

    Laserteurastus oli kumma kyllä erittäin toimiva me-hengen nostatustapa! Uudestaan!!!