Benny Majabacka 7.10.2011 Pakettipäivä lähestyy!

taidetta kansalle_kuva

Olo on kuin varpusella jouluaamuna. Turku365:n toimisto on täynnä paketteja, jotka ovat täynnä suomalaisten taiteilijoiden teoksia, jotka ovat täynnä merkityksiä, jotka kykenevät vaikuttamaan elämään.

Aikaisemmin syksyllä sunnuntaimaalareiden tempauksen yhteydessä Turun keskustassa eräskin turkulainen rouva vartoi yli tunnin kadulla (haastavan turkulaisen elämänsykkeen ympäröimänä) maalaavan taiteilijan vieressä avautuen, miten paljon hänelle merkitsee se, että vähävaraisena saa vastaanottaa taulun kotinsa kaunistukseksi ja mielensä elävöittämiseksi. Tällaisella vuodatuksella on todellista merkitystä ja hyvän tekeminen taiteen keinoin onkin Taidetta kansalle –tapahtuman taustalla suurin vaikutin.

Syyskuun 23. hakemuslomakkeita taiteen vastaanottajaksi ilmestyy eri puolille Turkua; niitä löytää Kelasta, sosiaalikeskuksesta, työvoimatoimistosta, Kulmasta, Työkeskuksesta, Työttömien ruokalasta, Pääkirjastosta sekä Runosmäen, Varissuon ja Ilpoisten kirjastoista. Myös tällä internet-sivustolla voit täyttää lomakkeen.

Täytä hakemus tästä (aikaa sunnuntaihin 16.10.2011 asti) niin näet, pystyykö taide vaikuttamaan sinun elämääsi.