Johanna Salmela 2.3.2011 Ring-ring!

Näköalapaikalla

Suuntasin sunnuntaisella kävelyretkelläni kauppatorille, jossa Taideklinikalta valmistunut puhelinkoppiteos vastaanotti kävijöitä vielä tovin. Kopin liepeillä riitti kulkijoita, ja kaikki paikalle sattuneet näyttivät pysähtyvän ihmettelemään teosta vähintään ulkoa käsin.

Nuorimmat koppiin astuneet eivät olleet vielä ehtineet syntyäkään kun puhelinkopit olivat jo poistuneet katukuvasta. Heille vierailu ihka oikeassa puhelinkopissa oli myös aikamatka. ”Tuollaisista kopeista soiteltiin silloin kun minä olin pieni”, ohjasi äiti nuorta vierailijaa.

Teosta kehuttiin ilahduttavaksi ja virkistäväksi, ja samalla oltiin kiinnostuneita siitä, miten Turku365 vuoden aikana vielä ehtiikään piristää katukuvaa. Kehotin pitämään silmät auki ja jalat liikkeessä ja kurkistamaan uusille, innostaville www-sivuillemme, joita muuten kelpaa selata!

Vielä lohdutuksen sana niille, jotka eivät tällä erää ennättäneet kuunnella Oodia odotukselle: puhelinkoppi palaa Kauppatorille lokakuun alussa. Silloin voit karistaa loskat jaloistasi ja astua koppiin tekemään vaikkapa bussin odottamisesta mielekkäämpää.

Soitellaan! T: Johanna Salmela, viestinnän assistentti