Viikkotehtävä 52 Tee kuluneen vuoden inventaario. Tee kuluneen vuoden inventaario; muistele inspiroivinta taidekokemusta, läksyä jonka opit, uutta ystävää tai haaveita jotka muuttuivat kuluneena vuotena todeksi.

inventaariokuva

Vuoden viimeinen viikko on käsillä, ja on erinomainen hetki tehdä kuluneen vuoden inventaario! Muistele mitä kuluneena vauonna tapahtui: mitkä olivat vuoden merkittävimmät tapahtumat? Mitä jäi mieleen päällimmäiseksi?

Listaa ylös, missä nautit maukkaimman aamupalasi, minlä läksyn opit ja mikä taideteos tai tapahtuma inspiroi eniten? Mistä hetkestä tai tilanteesta selvisit pelkällä säikähdyksellä, missä asiassa onnistuit hienosti? Keneen uuteen ihmiseen sait tutustua, mikä keskustelu muutti näkökulmia — entä mikä musiikkikappale soi päässäsi useammin kuin kerran?

Kirjoita ylös myös merkittävä viesti jonka vastaantotit puhelimeesi tai sähköpostiisi,ja ennen kaikkea, ennen seuraavan vuoden lupausten, toiveiden ja haaveiden ajattelemista, kirjoita ylös mikä haave tänä vuonna pääsi muuttumaan todeksi!

Arjen löytöretkeilijöiden vuoden kunniaksi myös Turku365- tiimi muistelee vuotta tällä viikolla päivittyvissä tehtävävastauksissaan.

Kiitos tästä vuodesta kaikki mukana olleet ja mukaan hypänneet. Palataan seikkailuun pian uudestaan!

Meiju Niskala Arjen löytöretkeilijä ja Turku365-teoksen taiteellinen johtaja

Viikon kummitaiteilija

Helsingin juhlaviikkojen toiminnanjohtaja Erik Söderblom

Eerik XIV -oopperan ohjaaja ja Helsingin juhlaviikkojen toiminnanjohtaja vastasi vuoden viimeiseen tehtävään.

Viikon löytöretkeilyryhmä

Vähä-Heikkilän 2 B

Vähä-Heikkilän koulun tokaluokkalaiset muistelivat mennyttä vuotta ja listasivat vuoden tärkeimpiä asioita.

Arjen löytöretkeilijät Yle Turun aalloilla!

Kuuntele viikkotehtävien toteutuksia myös Yle Turun verkkosivuilta.

Kuuntele