Karoliina Knuuti 8.6.2011 Pää tyynyyn!

Tyynyt aamuauringossa

Kukapa ei olisi joskus haaveillut jäävänsä aamulla köllöttelemään vielä hetkeksi tai tuhisevansa haaveillen tyynyä vasten vielä yhden torkutusvälin ajan ennen töihin lähtöä.

Maanantaiaamuna sängystä itsensä repässeitä  kaupunkilaisia odotti levollinen näky. Turku365 Taideklinikan torkkutyynyteos oli levittäytynyt jokirannan penkeille kutsuen kaupunkilaisia painamaan päänsä takaisin tyynyyn aamuauringon lämmittämille penkeille.

Tauko työmatkalla? Ensimmäinen testaaja bongattiin jo ennen aamukahdeksaa.

Ja minkä auringon! Aiemmat nihkeät kevätsateet ja hyytävät illat vaikuttaisivat jääneen teoksen avajaispäivänä historiaan siinä missä tauottomat työmatkat ja laiskottelukiellotkin. Poudan povatessa hellettä koko toteutusviikoksi Turku365-työryhmällä oli usempiakin aiheita skumppatarjoiluun. Teoksen ajankohtaahan oli jouduttu siirtämään aiemmin pariinkin otteeseen kehnojen kelien vuoksi.

Avajaisissa työryhmä sekä toimittajat nauttivat kuohuviiniä

Avajaisia juhlittiin klo 11 Cafe Artin edessä skumppaa  hörppien, mansikoita syöden  ja käyttäjiä bongaillen. Mieltä lämmittävää ja materiaalia pursuavaa käyttäjägalleriaa täydennetään koko viikon ajan. Tällä viikolla on torkkuminen ja haaveilu sallittu!

Helteisestä Turusta laiskottelua kaikille suosittelee viestinnän assistentti, joka itse aikoo tänään torkkua torkkutyynyllä teatterisillan kupeessa.

Kommentit
  1. Heidi Nurmi 11.6.2011 klo:19:03

    Ruusuja,ruusuja,ruusuja,ruusuja….Sallikaamme itsellemme hetken aikaa mietiskelyyn tai sitten vain yksinkertaisesti niihin pieniin,suloisiin,ah,niin ihaniin torkkuihin!