Viikkotehtävä 26 Lähetä kesätervehdys toisten avustuksella. Tutkimusten mukaan jokainen ihminen yhdistyy maapallo toiseen ihmiseen keskimäärin seitsemän muun henkilön kautta. Testaa väittämää ja lähetä tuttavallesi kesätervehdys kädestä käteen muiden ihmisten avustuksella.

IMG_1963

Tutkimusten mukaan (jo ennen facebookia) jokainen ihmisen yhdistyy maapallolla toiseen ihmiseen keskimäärin seitsemän muun kautta. Kokeile tällä viikolla väittämää ja lähetä tuttavallesi kollektiivinen kesätervehdys kädestä käteen muiden ihmisten avustuksella.

1. Mieti henkilö, jolle haluaisit lähettää kirjeen. Hän voi olla ystävä kaukaa menneisyydestä tai viime viikonlopun festareilla tapaamasi tuttava.

2. Kirjoita kirje ja merkitse kuoreen vastaanottajan etu- ja sukunimi sekä kotikaupunki. Voit täydentää “osoitetta” myös muilla henkilöön liittyvillä yksityiskohdilla, kuten ammatilla tai harrastuksella.

3. Anna kirje jollekulle tuttavistasi ja pyydä tätä välittämään kirje sellaiselle henkilölle, jonka hän ajattelee olevan joko maantieteellisesti, harrastuksen myötä tai ammattinsa kautta hieman lähempänä kirjeen vastaanottajaa.

4. Kirjoita kirjeen kuljetusta koskevat ohjeet myös kuoreen. Pyydä lisäksi, että jokainen henkilö, jonka kautta kirje kulkee, kirjoittaisi kuoreen hieman senhetkisestä kulkureitistä ja kesätunnelmista.

5. Jää odottamaan vastausta!

Tällä viikolla onnitteluruusukorttien seasta terveisiä lähetellen,

Meiju Niskala Arjen löytöretkeilijä ja Turku365-teoksen taiteellinen johtaja

Tehtävävastaukset 0
Viikon kummitaiteilija

Ohjaaja Pieta Koskenniemi

Pieta omakuva

Ohjaaja Pieta Koskenniemi tutkii esityksiä ja opettaa teatteri-ilmaisua halukkaille. Hän asuu Rovaniemellä jakaen omakotitalon tuttavaperheen kanssa. Kuva: Tobago 2011, kuvaaja Tiina Louis.

Viikon löytöretkeilyryhmä

Rehtorinpellonkadun päiväkoti

IMG_2384

Rehtorinpellonkadun päiväkodissa mietittiin, kuinka pitkälle kirje kädestä voisikaan rientää.

Arjen löytöretkeilijät Yle Turun aalloilla!

Kuuntele viikkotehtävien toteutuksia myös Yle Turun verkkosivuilta.

Kuuntele