Viikkotehtävä 7 Tutustu tuntemattomaan Soita esimerkiksi sellaisen talon ovikelloa jossa tahtoisit itse asua tai jätä esittelykirje itsestäsi bussin penkille.

Markus Luukkonen vastasi 5.10.2011 klo 21:03

Oli syntymäpäiväni, aurinko paistoi kauniisti ja päätin lähteä puistoon kahville ja toivoin että saisin seurakseni uusia tuttavuuksia. Keitin termarit täyteen kahvia, pakkasin mukaan muovimukeja, keksejä, maitoa ja sokeria. Kirjoitin pahville:

Hei!
Tänään on mun synttärit!
Istuisitko hetkeksi kahville?

Kamppeineni suuntasin puistoon, asettelin kyltin ja kahvitarpeet paikoilleen ja istuin penkille ihmettelemään tuleekohan seurakseni kukaan? Ensimmäinen uusi tuttavuus halusi vain keksin eikä tohinaltaan kerkenntyt istua seuraani, mutta jo ennen kuin kerkesin kaataa itselleni kahvia sain synttäriseurakseni neljän ihanan uuden tuttavuuden seurueen. Levitettiin viltti maahan jotta kaikki mahtuivat ja höpistiin niitä näitä.
Kahvimukillisten tyhjentyessä alkoikin puistossa haravointi talkoot, ja mikäs siinä ajattelin, tutustuuhan puuhatessa uusiin ihmisiin. Niin haravoitiin puisto yhdessä puhtaaksi ja sain kutsun tulla toistekin talkoisiin. Taidan mennäkin!

Ei hassummat synttäri kutsut :)

Vastauksen valokuvat (klikkaa suuremmaksi)

 • DSC06163 Odotan vieraita
 • DSC06164 Uudet ystäväni
 • DSC06165 Haravoidaan yhdessä
 • DSC06169 ja taukoillaan
 • DSC06171 Työt on tehty
Kommentit
 1. Satu Tuomi 6.10.2011 klo:08:33

  Ihana kokemus, kateellisena luin kun olisi oikeesti joskus aikaa tuollaiseen “uustreffailuun”

 2. Meiju Niskala 6.10.2011 klo:21:38

  Hienolta näyttää!