Viikkotehtävä 7 Tutustu tuntemattomaan Soita esimerkiksi sellaisen talon ovikelloa jossa tahtoisit itse asua tai jätä esittelykirje itsestäsi bussin penkille.

Marianna Vilkman vastasi 4.10.2011 klo 20:10

Sirottelin ympäri Oulua julkisiin tiloihin sekä ulos kaupungille kaveripyyntöjä, joista osaan liitin jonkin pienen lahjan. Viesteissäni kerroin itsestäni ja pyysin ihmisiä uusiksi ystävikseni. Osassa viestejä oli sähköpostiosoite, osassa puhelinnumeroni. Osan viesteistä kuvasin, mutta niistä, jotka tein spontaanisti, kun tuli “viestinjättötunne”, en saanut kuvaa. En nimittäin kanna kameraa aina mukanani ja sitten harmittelen sitä, että se ei ole mukana…
Ensimmäisen lahjakirjepaketin jättämisestä on kulunut nyt viikko. En ole saanut yhtään puhelua enkä tekstiviestiä. Olen saanut yhden sähköpostin. Sähköposti johdatti minut erään mysteerin äärelle. Se liittyy siihen, kuka sähköpostin lähettäjä oikein on ja mikä on hänen tarinansa. Julkisesti en kerro tästä mysteeristä tarkemmin eettisistä syistä. Pyydettäessä saatan kertoa lisää. Tämä on hyvin, hyvin hämmentävää enkä ole ihan varma, onko tämä hyvää vai huonoa hämmennystä. Uteliaisuuteni on ainakin huipussaan.

Vastauksen valokuvat (klikkaa suuremmaksi)

 • klovneria 038 Tähän kirjeeseen sain vastauksen.
 • klovneria 039 Toivottavasti löytäjä ilahtui kultaisesta pussukasta.
 • klovneria 048 Viuhkaan kätketty viesti suositussa lounasravintolassa.
 • klovneria 046 Viuhkaan oli vähän hankala kirjoittaa ja kirje jäi lyhyeksi.
 • klovneria 051 Toinen viuhkakirje matkalla lavuaarin reunalle.
 • klovneria 036 Rakkauden kansio kulki mukanani koko viikon. Aina kun siltä tuntui, kaivoin paperit ja muut tarvikkeet esiin ja aloin tositoimiin.
Kommentit
 1. Satu Tuomi 6.10.2011 klo:08:30

  Olis ihana saada noin kauniita viestejä, varmasti alkaisin sun kaveriksi ja ottaisin yhteyttä…Voisitko jättää viestejä myös Treeelle, please!

 2. Meiju Niskala 6.10.2011 klo:21:37

  Viuhkakirje on mahtava keksintö!

 3. Venla Sandgren 14.10.2011 klo:10:48

  Maailma tarvitsee enemmän tämänlaisia tyyppejä, hyvä Marianna!