Viikkotehtävä 38 Ryhdy supersankariksi! Vietä viikko tai päivä arjen supersankarina.

JanE vastasi 21.10.2011 klo 13:50

SUPERSANKARI NÄHTY LAHDEN KESKUSTASSA!

-Supersankari aloitti supersankarointinsa Lahden Kauppahallin ovelta, avaten ovea viiden minuutin ajan kaikille sisään tulijoille. Lähes kaikilta hän sai palkkioksi kiitoksen tai hymyn, joiltain jopa molemmat.

-Seuraavaksi Supersankari alkoi SuPARKsankariksi. Hän meni Lahden torin viereisen parkkipaikan lippuautomaatille päivystämään ja päätti maksaa kaikkien automaatille tulleiden ihmisten pysäköinnin. 2,20€/tunti! Voi kettu… Ensimmäiseksi tuli vanhempi herrasmies, joka pysäköi lähelle mittaria. “Voinko maksaa pysäköintisi, paljonko laitetaan?” Herra oli kummissaan, mutta kun oli vakuuttunut että olin tosissani hän antoi minun maksaa pysäköintinsä. 2€:lla hän sai 50+ jotain minuuttia. Seuraava nainen olikin jo “yhteistyöhaluisempi”. Hän antoi minun maksaa pysäköintinsä mielihyvin ja kiiruhti kiitellen asettamaan lippua autolleen. Ilmeisesti hänellä oli kiire jonnekin. Ja koska kaikilla supersankareilla ei ole supertuloja, lähti tämä supersankari myös kohti seuraavaa supertyötään.

-Seuraavaksi supersankari kävi ostamassa pullapitkon, kirjoitti siihen pienen tervehdyksen ja kiikutti sen Lahden työvoimatoimistoon. Hän jätti pitkon infon rouvalle toimitettavaksi taukohuoneeseen hyvän työpäivän toivotusten kera ja oli yllätyttynyt itsekkin ilahtuneesta vastaanotosta. Lahden työvoimatoimistossa kun oli muutama vuosi sitten ikävä välikohtaus, kun turhautunut asiakas murjoi vasaralla toimiston virkailijan. Siksi ajattelin että pitkoonikin suhtauduttaisiin epäilevästi, mutta niin ei todellakaan ollut!

Supersankari lopetti supertyönsä tyytyväisenä ja 7,15€ köyhempänä. =)

Vastauksen valokuvat (klikkaa suuremmaksi)