Viikkotehtävä 38 Ryhdy supersankariksi! Vietä viikko tai päivä arjen supersankarina.

Pulina Pyy vastasi 19.10.2011 klo 22:14

Arjen supersankari lukaisi Metro-lehdestä että Kaupungin leikkipuistoissa ei henkilökunta saa enää keittää kahvia asiakkaille. Jokainen joka on seisonut kylmässä puistossa aamutuimaan tietää miten ihanasti lämmin tee- tai kahvimuki lämmittää käsiä ja ravitsee aisteja koleudessa. Lehdissä keskusteltiin miten tylsää on, kun kaupunki kieltää kaiken kivan. Arjen supersankaria ja hänen dynaamista avustajaansa eivät virkamiehet pidättele!

Teemme iskun sateisena maanantaina kaupungin leikkipuistoon. Kahvi- ja teepaketit pakataan koriin, vahakangasliina ja posliinikupit, maitoa, keksejä, termareita ja lappu jossa toivotamme mukavaa maanantaita. Supersankarit suhahtavat sadetakeissaan ja pyytävät henkilökunnalta lupaa saada keittää kahvia asiakkaille. Vaikuttaa kun henkilökuntaa nolottaisi. He lupasivat keittiön käyttöömme. Ei tarvitse hävetä, jokainen voi olla arjen supersankari ja ladata keittimen.
Sateessa viruvat perhepäivähoitajat ja muutama äiti kirmasivat hämmentyneinä kahvin äärelle. Hyvin se näytti maistuvan. Muutama hämillinen kiitos lausuttiin supersankareille.

Toinen isku suoritettiin leikkipuistoon jota on järjestelmällisesti ajettu alas kaupungin toimesta. Alueella on kuitenkin lapsiperheitä jotka kauniilla ilmalla tulevat puistoon vaikka sisätilaa tai vessoja ei olekaan käytettävissä. Kaunis syksyinen maanantai saavuimme paikalle tarjottavien antimien kanssa ja laitoimme pöydän koreaksi. Tällä kertaa meidät palkittiin hymyillä ja vuolailla kiitoksilla. Äidit, isät ja lapset kokoontuivat pöydän ympärille ja vieraat ihmiset juttelivat iloisesti keskenään. Monet sanoivat että tällainen pitää ottaa tavaksi, kiertävä vuoro ja aina olisi kahvia pöydässä. Useimmat ihastelivat posliineja ja värikästä liinaa. Katettu pöytä kerää vieraat ihmiset yhteen ja tekee heistä tuttuja. Lapset marssitettiin kiittämään supersankareita ja hymyt lämmittivät mieltä vielä pitkään. Todella vaivatonta ja mukavaa hommaa; vakuutimme me arkiset sankarit.

Vastauksen valokuvat (klikkaa suuremmaksi)

  • Kesä 2011 477 Ihmiset ovat hajaantuneet puistoon kukin omaan nurkkaansa.
  • Kesä 2011 482 Sankarit ryhtyvät toimeen.
  • Kesä 2011 486 Mukavaa maanantaita toivottavat arjen supersankarit.
  • Kesä 2011 490 Ihmiset kerääntyivät juttelemaan pöydän äärelle.
  • Kesä 2011 491 Sankarit rentoutuvat jälkitoimenpiteiden aikana.
Kommentit
  1. Marianna Vilkman 21.10.2011 klo:16:49

    Oi <3