Johanna Salmela 24.3.2011 Pinokkio, Mikki ja Lady Gagan hassu hattu

Röyhelöitä

Juonipaljastus ja vieno anteeksipyyntö: tämä blogipostaus ei liity mitenkään kaupunkitaiteeseen. Ei Turku365:n teoksiin – menneisiin tai tuleviin. Tämä blogipostaus sisältää ainoastaan vaahtoamista siitä, miten fantastisia paikkoja maailma on pullollaan ja miten niihin joskus saattaa joutua, jos  hyvin käy.

Lupasin tänään Bennylle, tuottajallemme, pistäytyä toimittamassa kaupunginteatterille erään kapsäkin. Kapsäkin sisältö on sinänsä merkityksetön. Merkityksellistä on se, että muutamat portaat kiivettyäni, kenties huomaamattani kiireistä, valkoista kania seurattuani, tupsahdin kaupunginteatterin puvustoon. ”Tämän oven takana on taivas”, ovella luvattiin. Oikeassa olivat. Vietin määrittelemättömän ajan kilometrien pituisten takkirivien välissä haahuillen ja sarvellisia, hedelmistä rakennettuja ja höyheniä sojottavia päähineitä ihmetellen. Hyllymetreittäin röyhelömekkoja, huopahattuja, haarniskoja ja naamareita; laatikkokaupalla rimpsualushousuja, tonttupukuja ja parittomia käsineitä. Mon Dieu!

Teatraalisin terveisin leukansa loksauttanut viestinnän assistentti Johanna Salmela

Kommentit
  1. Emmi Kantonen 25.3.2011 klo:15:51

    On kyllä huikee paikka. Kaikkea kaunista, ja useimmiten ainakin triplana! Ihana postaus :)

  2. Tomi Tuominen 25.3.2011 klo:16:02

    Melko fantastista kyllä ja hienoja kuvia! Itse saisin kovimmat kicksit jos löytäisin vastaavan paikan täynnä erilaisia soittimia vuosien takaa. Kuolisin.

  3. cybermagnetik 24.5.2011 klo:03:40

    What a great web log. I spend hours on the net reading blogs, about tons of various subjects. I have to first of all give praise to whoever created your theme and second of all to you for writing what i can only describe as an fabulous article. I honestly believe there is a skill to writing articles that only very few posses and honestly you got it. The combining of demonstrative and upper-class content is by all odds super rare with the astronomic amount of blogs on the cyberspace.