Liisa-Mari Ojala 27.6.2011 Blondi tuli taloon

IMG_6074

Hei, olen Liisa-Mari Ojala ja minut pudotettiin viime maanantaina keskelle Turku365:n innostavaa, yllättävää ja vauhdikasta maailmaa. Teen täällä siis seuraavat kolme kuukautta verkkoviestinnän harjoittelijan tehtäviä. En tiedä mikä minusta tulee isona, mutta näistä hommista ainakin pidän!

Ensimmäinen viikko täällä on mennyt ilmapiiriä nuuskiessa, uutta opetellessa ja omaa vastuualuetta hahmottaessa. Olen saanut tunnukset ja salasanat vaikka mihin ja opetellut käyttämään työssä tarvittavia ohjelmia. Olen myös opetellut tekemään 365-turkulaista -videoita. Alussa änkytin hölmöjä, nauhuri ei ollut päällä, kamera heilui ja painelin vääriä nappeja. Sama hapuilu jatkui editointia opetellessa. Nyt tuntuu kuitenkin siltä, että olen saanut työtehtävistäni niskaotteen! Ensimmäiseen viikkopalaveriin osallistuminen auttoi ainakin kovasti, kun sain seurata, millaisia teoksia on vireillä ja kuka hoitaa mitäkin.

Parasta ensimmäisessä viikossani on ollut varmaankin tämä innostumisen tunne. Tuntuu, että kaikki on hauskaa ja jännää ja kotiin mennessä hymyilyttää.

Verkkoviestinnän harjoittelija uuden lempityöpaikkansa ovella

Laskin, että ensimmäisen viikkoni aikana sain aikaan seuraavaa:

-Opin käyttämään kuutta uutta ohjelmaa ja sivustoa.

-Opin käyttämään kahta uutta teknistä laitetta.

-Tutustuin yli kymmeneen uuteen ihmiseen.

-Haastattelin ja editoin 17/365 turkulaista.

-Pysäytin kadulla yli 40 ihmistä haastattelun toivossa.

Ensimmäisen blogipostauksensa Turku365:ssä kirjoitti siis uusi verkkoviestinnän harjoittelija Liisa-Mari, joka myös Lissuna tunnetaan ja joka lähtee vielä ennen varsinaista työhön ryhtymistään viikoksi katsomaan evakkomummonsa lapsuusmaisemia Viipuriin.

Kommentit
  1. .jari 4.7.2011 klo:13:15

    ευχαριστώ matkaseurasta Viipuriin, vaikkei matka nyt ihan viikkoa kestänytkään.
    .jari

  2. Lissu 7.7.2011 klo:09:10

    Kiitos itsellesi! Meidän matkahan jatkui Lappeenrannan ja Lahden kautta Pälkäneelle mökkeilemään eli sunnuntai-iltaan asti!