Turku365 etsii mukaansa toimijoita Taideklinikkaan ja Arjen Nyrjäyttäjiksi. Lisäksi keräämme aktiivisia innostujia Arjen löytöretkeilijät -ryhmäämme Facebookissa! Hyppää kyytiin!

Taideklinikka

Taideklinikalla ryhmät ja yksityishenkilöt tekevät osaamiseensa ja kiinnostukseensa perustuvan nykytaideteoksen julkiseen tilaan. Teokset käsikirjoittaa ja ryhmiä luotsaa Turku365:n taiteellinen johtaja Meiju Niskala. Ryhmän inspiroinnista, tuotantoavusta sekä tiedotuksesta vastaa Turku365-tuotantoryhmä. Osallistuminen on ilmaista ja jokaiselle on varattu henkilökohtaista tutorointiaikaa. Osallistumisella ei ole ikärajaa, mutta alle 16-vuotiailla tulee olla mukana täysi-ikäinen henkilö.

Taideklinikan ryhmät ovat täynnä. Kiitos kaikille mukana olleille!

Arjen nyrjäyttäjät

Arjen nyrjäyttäjäksi voi ilmoittautua kuka tahansa innokas tai utelias arjen löytöretkeilijä. Vuonna 2011 Arjen Nyrjäyttäjiä tarvitaan avustajina lukuisissa eri teoksissa aina esiintymisestä käsillätekemiseen. Ilmoittautumisen myötä saat tietoa tapahtumista, joista voit valita itse sinulle sopivimmat. Ilmoittumaan pääset tästä.

Turkulainen toveri

Milloin viimeksi vietit päivän tuntemattoman toverin kanssa kotikaupungissasi? Maistaisitteko perinteiset rusinamakkarat Kauppahallissa, sukeltaisitteko Samppalinnan maauimalaan vai suuntaisitteko kenties Turun linnaan? Turku on täynnä nähtävää, kuultavaa ja koettavaa, niin perinteisistä nähtävyyksistä aina kulttuuripääkaupunkivuoden tuomiin uusiin tuuliin.

Turku365 kutsui turkulaiset henkilökohtaisiksi toverioppaiksi vuoden 2011 Turkuun. Netissä täytettyjen lomakkeiden avulla järjestimme jokaiselle oman henkilökohtaisen toverin, joka haikailee Turkuun tutustumisesta.

Minne sinä haluaisit viedä tuntemattoman toverin?

Turistitoveriksi kulttuurivuoden Turkuun

Milloin viimeksi kävit Suomen ensimmäisessä pääkaupungissa, söit munkkirinkilän Kauppatorilla, yritit selvittää Turun murteella annettua selostusta yöllisestä unesta tai kuuntelit keskipäivän äänimerkkiä muualta kuin radiosta?

Turku365 kutsui kaikki suomalaiset Aurajoen rantamaisemille vuonna 2011! Lomakkeiden avulla hankimme jokaiselle oman henkilökohtaisen Turku-oppaan.