Meiju Lampinen 28.10.2010 TAAG:in ensimmäisellä tapaamisella ei grillattukaan!

Taag heippaa

TAAG eli Turun Akateemiset Amatöörigrillaajat tuovat Taideklinikalle uudenlaista säpinää, sillä heidän tapansa tutkia kaupunkia on grillata. He ovat grillanneet esimerkiksi laiturilla ja jäällä. Katso lisää grillauspaikkoja TAAG:in kotisivuilta. Klinikalle grilli ei tullut kuitenkaan mukaan.

Post it-lappujen anatomia joutuu koetukselle, kun insinööreiltä ja matematiikan opettajilta kaivetaan esiin havaintoja, muistoja ja huomioita Turusta. Taagilaisille Turussa kurjina paikkoina näyttäytyvät Kelan rakennus, A-sairaala, vanha Wärtsilä sekä öljysatama. Mieluisia oleskelu (ja tietenkin myös hyviä grillaus-)paikkoja löytyy Urheilupuiston frisbeegolf-radalta, Puolalanpuistosta, Portsasta ja Ruissalon rannasta. Ainutlaatuisia Turku-hetkiä ovat juoksulenkki joen jäällä ja ohi lipuvat laivat Kansanpuistossa.

TAAGin visioita Turusta

Kaupunkitaidepresentaation jälkeen päädytään pohtimaan TAAG:ien statementia. Minkälaista kaupunkitaidetta luo miesporukka, jota yhdistää grillaaminen kaupungin eri kolkissa? Alkaa uusi viiden minuutin liimalappumaraton. Maratonin pohjalta esiin nousevat vanhat raitiovaunureitit. Ideoita jäädään muhittelemaan ja seuraava tapaaminen sovitaan kuukauden päähän.

Terveisin taideklinikan assistentti Meiju Lampinen, joka on grillannut viimeksi viime kesänä