Anna-Sofia Sysser 18.5.2011 Pitsipiknik lähestyy – neulat, langat ja pakettinarut viuhuivat pitsitalkoissa!

Ihana talkooporukka testailemassa pikniktaitojaan heinäkuuta varten

Taideklinikan Piknik pitsillä -teos paljastetaan yleisölle vasta heinäkuussa, mutta jo nyt pitsiliinahuntua sommitellaan, solmitaan, ommellaan ja keritään kasaan. Erimuotoisten pitsipalojen kanssa on pelattu niin tetristä kuin palapeliäkin, ja valmiin hunnun kasaamiseen on kutsuttu apujoukkoja talkoisiin, Taideklinikan Leenan teosta toteuttamaan. Taitavien käsien, puheensorinan ja keksitarjoilun siivittäminä pitsireunat löysivät toisinsa helposti. Alla kuvia ensimmäisistä talkoista maanantailta:

Pitsitalkoolaisten taitavat kädet työn touhussa

Taideklinikkalainen Leena (kuvassa vasemmalla), ideaansa konkretisoimassa

Mukana pitsihuntua kuromassa myös Taideklinikan tuottaja Emmi sekä Taitokeskus Juseliuksen toiminnanjohtaja Anne

Pitsiliinojen joukko on yllättävän kirjava ja joukosta löytyy uskomattomia yksilöitä. Esimerkiksi nämäkin joutsenet tulevat heinäkuussa koristamaan siirtolohkareen kumpuilevaa pintaa.

Suuren suuret kiitokset kaikille ensimmäisiin talkoisiin osallistuneille! Kättenne jälkiä ihailee toistaiseksi vasta Turku 365-tiimi täällä toimistolla, mutta heinäkuussa jo suuri yleisö piknikillä Pallivahassa!

Pitsitalkoita on luvassa vielä myöhemminkin, seuraavaksi 25.5. klo 18 Turku365 -toimistolla. Tule mukaan jättämään oma jälkesi kesän kuumimman piknik-paikan koristukseen!