Viikkotehtävä 49 Antaudu muiden johdatettavaksi! Seikkailu on lähempänä kuin aavistatkaan!

walk

Seikkailu on arjessa. Täytyy vain viettää päivä tai tunti ilman suunnitelmia ja lampsia kohti tuntematonta muiden ihmisten johdattamana.

Anna tällä viikolla ennalta arvaamattomuuden johdattaa kulkuasi yhden tai useamman kerran päivässä. Seuraa mielenkiintoisen näköistä henkilöä kolmen korttelin verran, anna navakan tuulenpuuskan johdatella kulkua sinne tänne. Hyppää pysäkiltä bussiin, jolla et ole koskaan matkustanut tai liftaa istumapaikka kohti seikkailua naapurin pyörän tarakalta.

Vuodenaika huomioon ottaen reippaalla jalkojen nostelulla ja uteliaalla asenteella voit päätyä paitsi umpikujaan, myös kaupunginorkesterin avoimiin harjoituksiin, napatanssiryhmän pikkujouluihin, taidenäyttelyn avajaisiin tai vaikka joulupukin syliin.

Tämän viikon kummikoulu harhailee pääkaupungissa ja kummiajattelijakin muualla kuin Turussa. Tehtävät ja henkilöt paljastuvat viikon myötä.

Iloisia harharetkiä!


Tällä viikolla piparkakkujen tuoksun perässä harhaileva,

Meiju Niskala Arjen löytöretkeilijä ja Turku365-teoksen taiteellinen johtaja

Tehtävävastaukset 0
Viikon kummitaiteilija

Valosuunnittelija Tomi Suovankoski

Omakuva

Tomi Suovankoski on 36-vuotias valosuunnittelija, joka työskentelee pääosin teatterin ja tanssin alalla. Harrastaa rokin soittamista ja kaikenlaisissa kummallisissa projekteissa hääräilemistä.

Viikon löytöretkeilyryhmä

Eläintarhan koulu

Eläintarhan koulun oppilaat lähtivät luontoretkelle ja antautuivat luonnon johdatettavaksi.

Arjen löytöretkeilijät Yle Turun aalloilla!

Kuuntele viikkotehtävien toteutuksia myös Yle Turun verkkosivuilta.

Kuuntele