Viikkotehtävä 22 Piilota aarre. Valitse tavaroistasi yksi henkilökohtainen aarre, etsi sille kätköpaikka ja jätä kätkölle johdattava kartta esimerkiksi bussipysäkin penkille tai kirjaston kirjan väliin.

Etsi leppäkerttukätkö!

Piilotimme yhden aarteen Tuomiokirkkosillan kupeeseen. Olimme aikuisten kesken päättäneet alustavan paikan ja paikan päällä lapset saivat etsiä sopivan kolon aarteelle. Aarteen piiloituksessa oli hengessä mukana koko ryhmä, mutta piilopaikkaan sen vei vain yksi lapsista aikuisen kanssa.

Kartan jätimme läheiseen puistoon näkyvälle paikalle. Kiinnitimme kartan narulla puunoksaan. Olimme kirjoittaneet karttaan pienet ohjeet löytäjälle.
Leppäkerttuaarre valikoitui osittain paikkamme nimen vuoksi (Villa Leppis). Lisäksi oli mukavaa, että lapset saivat osallistua aarteen tekemiseen.

Piilota aarre! (klikkaa suuremmaksi)

 • aarre Aarteenkätkijät yhteispotretissa...
 • leppisaarre Aarre hetkeä juuri ennen piilotu...
 • 225 Kartta kätkettiin pensaaseen.
 • Aarteenkätkijät Aarteenkätkijät karttapaikalla.
 • 224 Leppis piilossaan!
Kommentit
 1. Leppikset 6.6.2011 klo:11:18

  Me Pienet ja Isot Leppikset toivomme, että aarteemme( jota on rakkaudella vaalittu) on löytynyt sieltä kolosta, minne Aino sen kätki! Aarrekarttakin laminoitiin sen takia, että ei se kastu eikä kukaan saa siitä selvää, joilloin ei Leppistä löytäisi kukaan. Me kuitenkin uskomme, että se on jo saanut uuden kivan kodin ja omistajan.

 2. Meiju Lampinen 6.6.2011 klo:11:41

  Näin kartan keskiviikkona myöhään illalla odottaessani bussia. Harmikseni en ehtinyt viilettää kätkölle, mutta kartta oli tosi upea ja houkuttelevassa paikassa!

Viikon Löytöretkeilyryhmä

Perhepäivähoitoryhmä Villa Leppis

aarre

Villa Leppis on kahdentoista 1 - 6 -vuotiaan ryhmäperhepäivähoitokoti, joka toimii Kaarinassa. Tällä viikolla ryhmäläiset suuntasivat Turkuun aarteen piilotukseen!