Viikkotehtävä 22 Piilota aarre. Valitse tavaroistasi yksi henkilökohtainen aarre, etsi sille kätköpaikka ja jätä kätkölle johdattava kartta esimerkiksi bussipysäkin penkille tai kirjaston kirjan väliin.

aarrekarttaturku365

Piilotteleeko pöytälaatikkosi uumenissa viidennen luokan hiihtokilpailusta voitettu hopealusikka? Entä löytyykö kellarin alahyllyltä neonkeltaisilla vetoketjuilla koristellut, kerran jalassa olleet farkut, joista et ole luopunut lukioaikaisten muistojen takia? Valitse tällä viikolla tavaroistasi yksi henkilökohtainen aarre ja lahjoita se eteenpäin.

Aarre voi olla pieni tai suuri, arvokas rahallisesti tai siihen liittyvän muiston vuoksi. Kun olet valinnut esineen, kääri se pakettiin ja kirjoita oheen lyhyt kertomus aarteen taustasta, siitä miten se on kulkeutunut sinulle ja miksi luovut siitä juuri nyt.

Kätke aarre esimerkiksi puun koloon, hiekkasäiliöön, postilaatikkoon tai puiston penkin alle. Piirrä reitti kätköpaikkaan ja jätä kartta näkuvälle paikalle auton tuulilasiin, bussipysäkin penkille tai virastotalobn odotushuoneeseen. Lopuksi toivo, että aarre pääsee hyvään kotiin.

Tällä viikolla Turussa piilottelevat aarteita Turku365-tiimin lisäksi perhepäiväkotilaiset, joiden kartat julkaistaan näillä sivuilla torstaina. Turku365:n teoksellisen aarteen löydät puolestasi seuraamalla kuvan karttaa ja kulkemalla kohti araknofobiselle hurjaa teosta kaupungin keskustassa! Onnea aarteiluun!

Ps. Jos aarrejahtikuume iski, tutustu myös geokätköilyyn.

Tällä viikolla Turun luoliin aarteita kätkevä

Meiju Niskala Arjen löytöretkeilijä ja Turku365-teoksen taiteellinen johtaja

Viikon löytöretkeilyryhmä

Perhepäivähoitoryhmä Villa Leppis

aarre

Villa Leppis on kahdentoista 1 - 6 -vuotiaan ryhmäperhepäivähoitokoti, joka toimii Kaarinassa. Tällä viikolla ryhmäläiset suuntasivat Turkuun aarteen piilotukseen!

Arjen löytöretkeilijät Yle Turun aalloilla!

Kuuntele viikkotehtävien toteutuksia myös Yle Turun verkkosivuilta.

Kuuntele
Kommentit 1
  1. Meiju Niskala 10.6.2011 klo:23:57

    Tilanneraportti: Turku365:n piilottama teosaarre (torkkutyynyn muodossa) ei ehtinyt kauaa piilotella. Suorassa radiolähetyksessä jokivarteen ripustettu kartta löysi omistajansa kymmenen minuutin sisällä, tosin ohjeet olivat sen verran käsitteellisiä, että mikkeliläinen aarteen löytäjä (joka siis löysi kartan radion vinkkien perusteella) sai lisävinkkejä vielä puhelimitse. Se oli hauska aarrereissu se!