Viikkotehtävä 9 Käännä arki nurinpäin Kuljetko aina samaa reittiä töistä kotiin tai teetkö aamutoimet joka päivä samoin? Rutiinit luovat turvaa mutta toisto tappaa.

Johanna Tohni vastasi 2.10.2011 klo 18:41

Huuh… ihmiselle, jonka arjessa ei liiemmin rutiineja pääse kertymään (mukamas) tämä tehtävä tuntui hankalalta. Omituiset nukkumapaikat ja kummalliset teot kesken päivän ovat melko tavallisia minulle….Kunnes tajusin olevani siltikin todella rutinoitunut kaikissa pienissä asioissa. Esimerkiksi bussissa kulkiessani minulla on aina vakiopaikka ja kuinka mahtavaa olikaan joka päivä hypätä aivan eri puolelle bussia istumaan ja ilahduttaa kanssamatkustajia räpsimällä itsestäni kuvia :D Paras paikka oli tyhjän bussin takarivin keskipaikka. Sieltä sai mahtavat näkymät kaikkiin uusiin matkustajiin. Harrastin myös takaperinkävelyä. Ja ikiaikaisen vaasanruispalatsalaatillajakurkullakahvinkanssa -aamupalan olen myös vaihtanut, mutta vain hetkeksi… Kyllä näköjään pienilläkin asioilla saa ihmeitä aikaan…
Ja sitten eräänä aamuna bussipysäkillä Hämeenkadulla minua tuijotti kouluaikainen tuttuni … maasta. Ilmoitin hänelle facebookin kautta ja kuva oli kuulemma tyttöystävältä pudonnut.. lupasin palauttaa :)

Vastauksen valokuvat (klikkaa suuremmaksi)

  • 003 Istun ekaa kertaa bussin oikealla puolella...
  • 004 Hei... mähän osaan kävellä takaperin!
  • 006 Tuttu mies tuijottaa...
Kommentit
  1. Meiju Niskala 6.10.2011 klo:22:11

    Passikuvaan törmääminen oli jo aika sattuma!