Viikkotehtävä 9 Käännä arki nurinpäin Kuljetko aina samaa reittiä töistä kotiin tai teetkö aamutoimet joka päivä samoin? Rutiinit luovat turvaa mutta toisto tappaa.

Laura Humppila vastasi 28.9.2011 klo 17:48

Ensinnäkin (nyt kun kirjauduin Facebokin kautta tein jotain tooodella ei minua, sillä yleensä en kirjaudu facebookin KAUTTA minnekkään… nyt kuitenkin haluan säästää jonkun manuaalista vaivaa (tämähän on tavallaan osa supermiesviikkoani :D ) kirjautumalla Facebookista…..noniin mutta puhutaan arkinuriperin päivästä..
Päiväni oli viimeviikon torstai…mahdankohan enää muistaa mitä tapahtui? No teen päivästäni -listan-.
1. päätin että tänään on väärinpäin päivä ja jätin menemättä kasvatustieteiden tenttiin, joka minulla olisi ollut aamulla enkä tuntenut siitä syyllisyyttä. (yleensä menen, vaikka en ehtisi lukeakaan, mutta nyt ei vain tullut innostusta joten miksi vaivautua).
2. kaikki alkoikin lopulta hieman vahingossa ja sattuman kautta: Unohdin avaimemi kotiin.
3. Päätin mennä poikkeuksellisesti yleisillä keskustaan (yleensä pyöräilen AINA) ja menin kaiken lisäksi Junalla, joka on vielä harvinaisempaa kuin raitiovaunun käyttäminen. Kävelin Pasilan sillan keskustanpuoleista puolta, mitä en tee ikinä (tai olen asumisaikananani 2v tehnyt kerran aiemmin toiseen suuntaan). VAU, miltä tämä puoli näyttikään. Oli oikeastaan aika pelottavaa, sillä kaistale on aika kapea kävelylle ja bussit menevät siis suhteellisen lähellä kulkijaa tällä puolen siltaa..
4. Kävin itselleni aivan uudessa riehuntajumpassa kesken päivän niin että tuli todella kiire..oho
5. Annoin lauluopettajalleni Suklaa Suukon (en ole koskaan mukavasti “lahjonut” häntä ;) )
6. Menin lounaalle kasvisbaariin YKSIN (inhoan syödä yksin) mutta se olikin ihan ok.. Nyt olen tehnyt sitä lisää tällä viikolla ja alan tottua
7. Ostin ALEPASTA SATEENVARJON…(kuulostaa laimealta, mutta itselleni uutta)
8. jaoin makeisia myös Banditreeneissä ja illalla lauluyhtyeelle (laatua, jota en ollut ennen maistanut)
9. Menin illalla kotiin ja huomasin avaimien puuttuvan joten liityin alakerrassa oleviin bileisiin. koputin oveen ja sanoin: “terveisiä yläkerran naapurilta saako liittyä seuraan” . Bileet olivat Osteopatian uusien opiskelijoiden hengailuilta ja oli oikein mukava tuntinen siinä heidän kanssaan tustuessa kunnes avopuoliso tuli kotiin. Hauskinta oli että selvisi että eräs minun ja Sakun yhteinen ystävä on näiden osteopatien luokkalainen, mutta ei vain jalkapallotreenien tai pelin? takia päässyt juhliin.
- > Niin Pieni Suomi ettei mitään rajaa.
10. Menin keskellä viikkoa arki torstaina ennen normaalia perjantai päivää ulos juhlimaan. (En ylipäätään ole pitkään aikaan ollut ulkona tanssimassa) avopuolisoni vetämänä Arkkitehtiopiskelijoiden kanssa Cubaan. Olin Selvänä pilkkuun asti (mikä tosin ei ollut epätavallista).
Kaiken kaikkiaan oli todella kiva epätavallinen arki-ilta! (Ja päivä)

Vastauksen valokuvat (klikkaa suuremmaksi)

  • IMG_1902 Pasilan silta toiseltapuolelta katsottuna
  • IMG_1904 Junan ansiosta pääsin myös kulkemaan tunnellissa radan ali. Eipä tule pyöräilijän täällä paljoa pyörittyä.. (Hölmö juttu, mutta unohdin valokuvata mitään muuta koko päivänä..:)) Olis ollu kiva saada kuvia uusista osteopatia ystävistäni, mutta taisi olla niin kiinnostavaa huomata yhteisiä tuttavuuksia että kamera vain unohtui...hupsidaysi