Viikkotehtävä 51 Uudista joulurauhan julistus! Uudista tällä viikolla joulurauhan julistus.

Satu Tuomi vastasi 27.12.2011 klo 17:10

JOULURAUHAN JULISTUS 2011(mene itseesi ja rauhoita itsesi)

Huomenna, jos hyvin käy, olemme tehneet jotain oikein ja olemme oikeassa suunnassa elämänvirtaan nähden julistaaksemme yleisen kaikille yhteisen Joulurauhan.

On taas aika tehdä tilinteko kuluneesta vuodesta, on aika hiljentyä henkilökohtaiseen mietiskelyyn. On aika katsoa itseään silmiin ja olla rehellinen edes itselleen edes tänä yhtenä päivänä ja olla vilpitön kaikissa aikeissaan ja ajatuksissaan. Onko vuosi kulunut hyviä tekoja tehdessä?

Kenen pöydässä sinä syöt Jouluateriaasi? Oletko oikeassa paikassa? Tuntuuko sydämessäsi siltä, että sinua rakastetaan ja sinä rakastat, vilpittömästi?

Vastatessasi kaikkiin kyllä, voit Julistaa itse itsellesi ja läheisillesi Joulurauhaa ja hyvää tahtoa. Olet itse itsesi tuomari, tuomaroi itseäsi älä muita. Muista sinulla on kaikkea eikä sinulta mitään puutu.

Jos olet edelleen mukana muistutan, että tätä juhlaa vietetään asiaankuuluvalla hartaudella sekä muutoinkin hiljaisesti ja rauhallisesti käyttäytymällä. Maailmanrauhaa ei ehkä saavutettu tänäkään vuonna mutta silti voimme toivoa meille kaikille kohteliaampaa ja sävyisämpää käytöstä toisiamme kohtaan, siitä huolimatta, että olemmekin asioista joskus eri mieltä.

Jos olet selvinnyt vielä tähänkin asti muista vielä yleisen julistuksen alla olevat julkiseen rauhaan kuuluvat säännöt. Ota tänään lautaselle ruokaa ainoastaan sen verran kun jaksat syödä ja syödessäsi tee se kiitollisena, että juuri sinun lautastesi on täyttynyt ruoasta. Tämä päivä on vapaa karppaamisesta ja kaikista muista ihmedieteistä joten syö rauhassa ja hyvällä omalla tunnolla.

Sinulla ei ole kiire television ääreen vaan ole läsnä perheesi parissa. Televisiosta ei lähetetä yhtä ainoaa tosi-tv-sarjaa joten siellä on tarjolla pelkkää lumisadetta. Kyllä sinun on nyt elettävä ihan itse tässä ja nyt.

Nuoriso voi varsin hyvin viettää kunnioittavasti aikaa vanhempiensa kanssa, koska olet jumissa. Tänään vain aikuiset ajavat autoa joten mopoautosi ei kulje mihinkään. Tänään myöskään kukaan ei menetä luottotietojaan eivätkä saa maksuhäiriötä, koska pikavippejä ei ole saatavilla. Tänään pelataan niillä pelimerkeillä, mitä on käytössä.

Jos joku tätä rauhaa rikkoo ja joulujuhlaa jollakin edellä mainituilla laittomuuksilla taikka sopimattomalla käytöksellä häiritsee, häntä rangaistaan ankarasti. Jos et pysynyt pelissä loppuun asti ja rikkeitä kertyi jäät ilman lahjoja ja saat risuja piiskan muodossa.

Lopuksi toivotetaan kaupungin kaikille asukkaille riemullista joulujuhlaa.

Terv. itseensä mennyt Satu, joka saavutti rauhan osittain