Viikkotehtävä 48 Tee tunnustus. Tällä viikolla tehdään tunnustuksia ja hyvitetään ne takaisin maailmalle.

Satu Tuomi vastasi 29.12.2011 klo 17:12

Tunnustan…Vielä ennen kuin vuosi vaihtuu, ehkä Joulurauhan ripissä ja itsetutkiskelussa jäi joku tärkeä ihminen huomiotta.

Se tärkeä ihminen on MINÄ ITSE. Olen todella unohtanut itseni, antanut itselleni liian vähän aikaa(en ollenkaan). Tein suuren löydön arjessa, suurimman ikinä kun oivalsin tämän tosiasian. Tämä on se syy, miksi kaikki tulee tehtyä puolivaloilla eikä mistään saa mitään otetta eikä iloa. on vaan suuri humiseva tyhjyys ja se johtuu siitä, että itsen sisällä humisee kun on kadottanut itsensä.
Alan tekemään itseni eteen asioita, aivan hyvällä omalla tunnolla, ilman syylisyyttä. (saattaa olla, että lapset saavat pienen osan minusta, mutta eivät kaikkea.)
Viritin itselleni sisäiset liikennevalot, minkä mukaan minun pitäisi mennä vihreällä, jos menen keltaiselle täytyy alkaa pohtimaan, missä mennään. Punaisella on jo aika toimia nopeasti itsensä hyväksi.
Joka aamu edessäni aukeaa uusi universumi ja kaikki on mahdollista, valitsen itse.
Sisäinen itsen rakastamisen aakkoset A aika
B rauha
C rakkaus
Olen levännyt, syönyt hyvin, ollut vaan niiden ihmisten seurassa keiden haluan. Pidän huolta omasta sisäisestä temppelistäni.

Vuoteni alkakoon, kolminertainen riemuhuuto elämälle!!!