Viikkotehtävä 34 Kokoa pieleenmenneiden kuvien näyttely Kaivele tällä viikolla varastostasi hutilaukauksia, joissa pääosassa esiintyvät silmät kiinni olevat ihmiset tai epätarkkoina tallentuneet eläimet.

Salla Elina Salo vastasi 20.2.2012 klo 20:00

Hankin hienon järjestelmäkameran ja menin jopa valokuvauskurssille oppiakseni käyttämään sitä. En vain oppinut, en sitten millään. En nykyään jaksa valokuvata enää ollenkaan, sillä säätämiseen menee niin paljon aikaa, että kuvaustilanne on jo ohi.

Vastauksen valokuvat (klikkaa suuremmaksi)

  • Joulukuu 2006 073 Poikani kiipeämässä sohvalle. En voi käsittää, miten joku voi saada yksivuotiaasta tunnistettavan ja onnistuneen kuvan. Tarvitsisin kymmenen koekuvaa, jossa testaisin rajausta ja valotusta ja sen jälkeen paikallaan pysyvän lapsen. Ei onnistu.
  • Milano 19.-23.2. 2007 453 Tämä on itse otettu ryhmäkuva. Vierelläni seisoo kaksi kaveriani. Seisomme Milanon tuomiokirkko Duomon katolla, taustalla kaunis maisema kaupungista. En osaa käyttää kameran zoomia.
  • syysleiri 021 Kavereiden kanssa viikonloppua viettämässä maalla. Ihmiset liikkuivat edestakaisin, eikä valotusta saanut mihinkään kuvaan onnistumaan. Yhdessäkään viikonloppuna ottamassani kuvassa ei ole tarkkarajaista ihmistä. No, kivaa oli kuitenkin.