Viikkotehtävä 17 Julista hyvää! Mikäli sinulla olisi viimeinen mahdollisuus kertoa maailmalle yksi merkittävä oivallus, viisaus tai oppi, mikä se olisi? Pistä hyvät ajatukset kiertämään ja levitä ne eri muodoissa kaupunkiin.

Johanna Hörkkö vastasi 3.5.2011 klo 12:42

Tämän lappusen kiinnitin opinahjoni opiskelijoiden ilmoitustaululle.

“Ota tästä tarpeen mukaan. Ole hyvä”, siinä lukee. Tarkoituksena on, että kuka tahansa saa repäistä mukaansa itselleen tärkeän kohteliaisuuden. (“Olet ahkera. Olet aito. Olet rehellinen” jne.) Mielstäni ei pidä koskaan aliarvioida kannustavien lauseiden voimaa, vaikkei niitä suoraan olisi itselle osoitettukaan.

Jään mielenkiinnolla seuraamaan, uskaltavatko ohikulkijat repäistä lappusta mukaansa! Repäistävän kohteliaisuuden takana on tämän sivuston osoite. Täältähän löytyy lisää oivaltavia ideoita jakaa hyvää mieltä. Jihuu!

Vastauksen valokuvat (klikkaa suuremmaksi)

Kommentit
  1. Johanna Hörkkö 6.5.2011 klo:15:53

    Arvatkaas! Tänään luennolla istuessani eräs puolituntematon tyttö toi minulle tästä repäistyn lapun “Olet taitava”. Epäselväksi jäi, mistä hän oli saanut selville, että juuri minä olin lapun takana. Tuo ihana hyvänlähettiläs poistui niin nopeasti, etten ehtinyt kiittää. Siis kiitos Sinä! Ansiostasi huonosti alkanut päiväni pelastui.

    Tässä oiva esimerkki siitä, että pienikin hyvä palaa aina lähettäjälleen takaisin. Nyt on helppo hymyillä monta päivää!

  2. Anna-Sofia Sysser 13.5.2011 klo:12:21

    hieno hyvä-bumerangi! saadaan varmasti sivuille myös uteliaita vierailijoita ansioistasi, kivaa!