Viikkotehtävä 12 Adoptoi väliinputoajakohde. Tällä viikolla annetaan huomiota kaupungin pienimmille ja helpommin unohdetuille yksityiskohdille!

Satu Tuomi vastasi 2.10.2011 klo 17:17

Adoptoin meidän taloyhtiön hommia sillai piilossa/salaa tai oikeastaan niitä ei välttämättä kukaan koskaan tee. Ne ei ole niinku kenenkään hommia vaan kaikkien hommia mutta kukaan ei niitä yleensä tee ja lehdet ja roskat löytyy aina keväisin sulavan lumen alta.
Ainut asia, mikä harmittaa on se, etten ottanut kuvia ennen ja nyt ei ole mieltä ottaa jälkeen kun ei ole peilauspintaa. Tein tän tehtävän vähän niinkuin vahingossa ja huomasin kiillottavani pihaa. Meillä on pienpuukerrostalo, jonka seinät ovat paikoitellen alhaalta etupihalta vesisateen lennättävän mudan peitossa. Pesin seinät alhaalta, niistä tuli kuin vastamaalattuja. Pesin myös rännien alla olevat saavit, mitkä ovat myös aivan uuden näköiset. Lopuksi haravoin pihan ja otin kuolleita kukkien roskia pois. Täytyy sanoa, että pienellä vaivalla pihasta tuli huoliteltu, siisti ja aivan uuden näköinen. Olin todella tyytyväinen luomukseeni ja visuaalisesti silmä lepäsi. Nyt odotan innolla, huomaavatko naapurini muutosta. Tai ehkä pikemmin, ottaako kukaan puheeksi muutoksen ja ihmetteleekö kukaan, kuka on siivonnut? Teemana mysteeri jatkuu;)