Anna-Sofia Sysser 29.4.2011 Bongaa hyvää julistava lintu Raunistulassa!

IMG_2991.JPG

Perjantaiaamuna Raunistulan yläkoulun liikuntasaliin kokoonnuttiin koko yläkoulun voimin valmistautumaan hyvien asioiden, oppien tai viisauksien julistamiseen. Napakan kaupunkitaidepresentaation jälkeen suunnattiin luokkiin, joissa hyvänjulistukset saivat siivittäjikseen oppilaiden taittelemat origamilinnut.

Tällä viikolla julistetaan hyvää!

Paperi muotumassa linnuksi

Opettaja Tomi Helomaa avaa origamitaittelun saloja oppilailleen

Valmis julistus lähdössä linnun mukaan

Raunistulassa kannattaakin harrastaa tarkkaavaista lintubongailua, nimittäin hyväntahtoinen origamilintu voi kurkistaa esimerkiksi parkkipaikan liikenteenjakajan päältä, pihakoivun oksalta, jalkapallokentän aidanraosta tai vaikkapa naapurin postilaatikosta!

Poimi origamikurjen selästä arjen piristys!

Linnut lentoon!

Kaikkea hyvää, kesän odotusta ja hyvää vappusäätä julistaa Anna-Sofia Sysser, Turku365:n taiteellisen työryhmän assistentti.

Kommentit
  1. Heli Mäkinen 30.4.2011 klo:16:46

    Oli iloinen yllätys saada hyväntuulen origamikurki 28.4 Heurekassa! Nuorten poikien hieno , toisia huomioiva käytös sulatti sydämen ja oli upea esimerkki mukanani olleelle 6-vuotiaalle pojalle!Kiitos teille!!!
    T. Heli ja Jani Kangasalta

  2. Anna-Sofia Sysser 1.5.2011 klo:20:49

    voi, miten kiva kuulla! kiitokset myös näille nuorille herrasmiehille, toivottavasti saavat kuulla tekojensa hienot vaikutukset. ja hauskaa, että kurjet olivat lentäneet oikein Heurekaan asti!