Anna-Sofia Sysser 5.4.2011 Ylistyslaulujen uljas aloitus

IMG_1809

Maanantai 4. huhtikuuta – tavallinen, sumuinen huhtikuun maanantai useimmalle kaupunkilaiselle, mutta yhtä uutteraa arjen sankaria odottaa yllätys.

Turku365:n toimistolla valmistauduttiin taas nyrjäyttämään arkea, tällä kertaa Ylistyslaulut virkanaisille ja -miehille -teoksen avulla. Teoksen ensiesitys tultaisiin kokemaan muutaman korttelin päässä hetken päästä ja Aurajoen asiallinen lauluryhmä jo sitoo punaisia rusetteja kaulaansa. Aamutuimaan toimistolla avattiin niin ääntä, kakkukupua kuin kukkapakettiakin sekä kuivaharjoiteltiin yllätysvisiitin kulkua.

Kuivaharjoittelua toimistolla

Ensimmäinen arjen sankari kahdentoista ilmiannetun joukosta löytyi Turun seudun kehittämiskeskuksesta. Keskuksen tavallinen maanantaipalaveri nyrjähti Taideklinikan yllätysvisiitin myötä täysin, ja osallistujat olivat silminnähden yllättyneitä. Kuorolaiset sekä näyttivät, että kuulostivat hyviltä, ja heidän laatiman ylistyslaulunsa aikana moni kuulijoista jo pyyhki silmäkulmaansa. Tiramisuleivos sai myös iloisen vastaanoton sankarilta, samoin muun porukan makeannälkä talttui tiikerikakulla.

Kohti ensiesitystä

Kakku koko toimiston väelle tasan kello 10.19 valmiina viimeistelemään yllätyksen, arjen sankarille varattu Tiramisu ei mahtunut kuvaan

Aurajoen asiallinen lauluryhmä ensimmäisessä kohteessaan

Ensimmäinen ylistys takana, ilahtuneet ilmeet voi lukea myös kuorolaisten kasvoilta

Nuorna vitsa väännettävä - ylistyslaulukuoron virallisesti nuorin hangaround-jäsen

Maanantaiaamu päättyi juhlallisesti maljan nostoon ilahduttavan teoksen starttaamisen merkiksi

Ensimmäinen nuotti laulettu loppuun, kenelle soivat sävelet keskiviikkona?

Vielä viisi yllätysvierailua jäljellä, mitä jos seuraava osuukin sinun työpaikallesi?

Kommentit
  1. Saila Hirvensalo 6.4.2011 klo:20:09

    Tosi ihana idea tämä arjen yllätysvisiitti. Olin tosin lomalla kun tämä tapahtuma oli työpaikallani, mutta sain laulunsanat ja tervehtyksen sekä leivoksen kotiin toimitettuna, Haluan sydämestäni asti kiittää niitä henkilöitä, jotka ovat olleet totuttamassa tätä ja erityisesti laulun tekijöitä ja esittäjiä. Kiitos!