Viikkotehtävä 34 Kokoa pieleenmenneiden kuvien näyttely Kaivele tällä viikolla varastostasi hutilaukauksia, joissa pääosassa esiintyvät silmät kiinni olevat ihmiset tai epätarkkoina tallentuneet eläimet.

Löytöretkeilyryhmä

Nummenpakan 3-4C  toi kouluun epäonnistuneita– tai ainakin hauskoja ja erikoisia valokuvia! 5-6C auttoi nuorempia kuvien löytymisessä. Kiitos!

Paperille kirjoitettiin kuvien herättämiä ajatuksia ja lopuksi tallennettiin ne tietokoneelle.  Oli mukavaa aloittaa syyslukukausi rennosti valo- ja mielikuvien kanssa!

Kuva nimeltä Hehkuu kirvoitti tällaisen tarinan:

Pienen pieni lapsi heräsi aamulla. Hän oli yksin ja pelästyi. Ja lapsi meni keittiöön ja äiti oli keittiössä. Äiti pelästyi ja kiljaisi. Lapsi oli muuttunut ihan punaiseksi ja HEHKUI!

Tramboliini kuvaan keksittiin puolestaan seuraavanlainen kertomus:

Pieni tyttö

Pieni tyttö hyppeli tramboliinilla. Sitten sen tukka meni sekaiseksi. ja se oli iloinen. Hän hyppeli korkealle ihan kuin lintu. Sillä oli kivaa.

Kuvasta pupu syntyi tällainen teksti:

Minun mielestä se on kiva koska se on vähän heilahtanut ja kun silmät tärisevät. Kaipaan ruokaa koska pupun hampaat ovat ulkona. Ja olen vähän ärsyyntynyt, kun en saa ruokaa. Mutta kyllä pupu saa ruokaa.

Pieleenmenneiden otosten parhaat palat (klikkaa suuremmaksi)

  • aasi Aivan aasimainen kuva
  • kissa Tästä voi nähdä mille kissat nuk...
  • sininen Sininen
  • vanha mies Vanha mies
Kommentit
  1. Meiju Lampinen 24.8.2011 klo:13:28

    Hauska näyttely! Upeasti vauhti vangittu Tramboliini -kuvaan!

Viikon Löytöretkeilyryhmä

Nummenpakan koulun 3-4c luokka

Luokan kuva

Nummenpakan koulussa syyslukukausi alkoi mielikuvitusta herätellen, kun luokassa pidettiin pieleenmenneiden valokuvien näyttely.