Viikkotehtävä 11 Kokeile kiitollisuutta. Jos joku sanoo meille jotain hyvää itsestämme, me kasvamme hiukan. Niin meidät on rakennettu ja se rakennelma on hyvä. —Erlend Loe

Kirjailija-toimittaja Roope Lipastin vastaus

Tervehdys Jussi Kamppikoski,

Minut värvättiin arjen löytöretkeilijäksi. Se tarkoittaa, että me arjen  löytöretkeilijät teemme kulttuurivuonna kaikenlaisia pieniä tehtäviä,  jotka eivät sinänsä ole kauhean ihmeellisiä, mutta jotka kuitenkin ehkä  saavat meidät katsomaan arkea hiukan toisesta vinkkelistä tai  nyrjäyttämään tapojamme siten, että teemmekin jotain vähän toisin.

Oma tehtäväni oli kirjoittaa kiitoskirje jollekulle. Kiitoshan on sana,  jota me hyväkäytöksiset toki osaamme tarpeen vaatiessa käyttää ja  käytämmekin, mutta samalla se on sana, jota voi käyttää muulloinkin ja  myös jälkikäteen.

Tulit heti hakematta mieleen.

Kiitos siis sinulle siitä, että viimeisen ainakin kymmenen vuoden aikana  olet aina auliisti auttanut, kun olen kaivannut neuvoja erilaisiin  tietokoneongelmiini. Painotettakoon tässä vielä, että koska itsekin olen  koneiden kanssa varsin sinut, niin apusi on ollut paljon enemmän kuin  vain sitä, että olisit kertonut, mistä kone laitetaan päälle tai mistä  se sammutetaan. Kysymykset ovat usein olleet hankalia ja yhtä usein olet  niihin hakenut vastauksen. Lisäksi olet useammin kuin kerran ajanut  tänne Liedon perukoille saakka näyttämään ihan kädestä pitäen, kuinka  jostain nettisivumurheesta selvitään.

Tänks!

Roope

PS. Voi olla, että tarvitsen apua Joomlassa jossain vaiheessa…

Kommentit
  1. Emmi Kantonen 16.3.2011 klo:11:21

    Henkilökohtainen atk-tukihenkilö on kyllä ollut tarpeen lähes päivittäin! Itse ohjaan kiitokseni kärsivälliselle poikaystävälle, joka vihannee syvästi läppäriäni (ainakin kunnes vaihtaa itsekin pc:nsä maciin…), mutta auttaa silti :)

Viikon kummitaiteilija

Kirjailija-toimittaja Roope Lipasti

roopelipasti omakuva

Roope Lipasti on lietolainen 40-vuotias kirjailija-toimittaja.